Aparat electroacupunctura ACU-DOCTOR (cod E32) Maximize

Aparat electroacupunctura ACU-DOCTOR (cod E32)

E32

Disponibilitate: Acest produs nu se afla pe stoc. Completeaza adresa de e-mail si vei fi informat cand este disponibil.


Anunță-mă când este disponibil

485,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Aparat electroacupunctura ACU-DOCTOR (cod E32)

Descriere

ACU-DOCTOR este un nou dispozitiv portabil, usor de utilizat, cu afisaj digital pentru localizarea si stimularea punctelor de acupunctura.
Acesta are o caracteristica eficienta, si anume, un buton pentru stimulare si tratament prin electroacupunctura, pe zona dorita sau imediat ce punctul a fost detectat.
Afisajul digital ajuta utilizatorul pentru a localiza cat mai exact punctele de acupunctura sau zonele de stimulare.
O noua caracteristica a acestui aparat este frecventa ajustabila de la 2 la 32 Hz.
Producator: China.
Specificatii
Tip: Aparat electroacupunctura.
Dimensiuni (L x l): 23 x 4 cm.
Material: Plastic ABS.
Caracteristici speciale
Afisaj digital.
Display-ul digital afiseaza frecventa de lucru a stimularii (6-23 Hz.), in timpul tratamentului prin electroacupunctura, cand se apasa butonul de stimulare (Stim).
Cand aparatul este utilizat pentru detectarea punctelor de acupunctura , nu apasati butonul. Display-ul digital afiseaza locatia punctului in forma numerica (pana la valoarea 500, cand sensibilitatea aparatului este setata la cel mai inalt nivel, respective 10). Cu cat valoarea este mai ridicata, cu atat sunteti mai aproape de locatia punctului.
Intenstitate reglabila de la 1 la 10 (INT).
Sensibilitatea de detectare a punctelor reglabila de la 1 la 10 (SEN).
Frecventa impulsurilor electrice de la 6 la 23 Hz.
Intensitatea impulsurilor electrice de la 0 la 22 mA.
Doua placute metalice pentru crearea unui circuit electric complet.
Intrare mufa tip jack.
Martor luminos verde pentru detectarea punctelor.
Martor acustic (sonor) pentru detectarea punctelor.
Accesorii
Sonda metalica.
Gel.
Capat metalic plat pentru stimularea unei suprafete mai mari.
Manual de utilizare in limba engleza.
Instructiuni de utilizare
1. Pentru inceput rotiti butonul de intensitate in pozitia 4 iar cel de sensibilitate in pozitia. Acestea pot fi ulterior modificate in functie de preferintele dumneavoastra. 
2. Inainte de a incepe tratamentul conectati sonda metalica ala aparat. Tineti sonda in pumn, in mana cu care nu utilizati aparatul, pentru a reliza un circuit electric.
3. Tineti dispozitivul in pozitia corecta, ca si cum ati tine un pix in mana. Este de asemenea necesar sa atingeti  placa din metal, situata pe laterala  si pe cea din partea de jos a aparatului
4. Incepeti localizarea punctelor de acupunctura.
3. Apasati fiecare punct usor. Aparatul este prevazut cu un capat cu arc, astfel incat o presiune constanta va fi mentinuta in timpul localizarii. Punctul de acupunctura este localizat atunci cand veti auzi un sunet continuu si, in acelasi timp lumina cu LED verde situat in partea din fata a aparatului va ramane aprins.
4. Daca este necesara stimularea asupra acestui punct, pur si simplu se regleaza intensitatea impulsurilor electrice cu ajutorul butonului "INT" la un nivel acceptabil si apasati butonul Loc/Stim. Cand acest buton nu este actionat, aparatul revine la modul de detectie al punctului. Apasand din nou butonul Loc/Stim va produce stimularea pe punct.
Intensitatea este controlata cu ajutorul butonului "INT". Rotiti comutatorul in sensul acelor de ceasornic pentru a creste intensitatea impulsurilor electrice.
5. Se recomanda a se incepe tratamentul la o intensitate scazuta, crescand treptat puterea, pana se ajunge la o intensitate confortabila.
6. Display-ul afiseaza frecventa (de la 6 la 23 Hz) de stimulare in timpul functionarii, si gradul de sensibilitate in detectarea punctelor (maxim valoarea 500, atunci cand ajustarea sensibilitatii se face la cel mai inalt interval).
Gradul de sensibilitate in detectarea punctelor se regleaza cu ajutorul butonului SEN.
Cu cat valoarea afisata pe display este mai mare cu atat sunteti mai aproape de punctul cautat.
8. Opriti aparatul dupa utilizare.
9. Aparatul este reincarcabil. In momentul in care nu mai este functional conecati-l la priza. In timpul incarcarii LED-ul de pe partea superioara a dispozitivului este aprins continuu. In momentul in care se stinge, aparatul este incarcat si poate fi utilizat.
10. Pentru schimbarea capetelor de stimulare, rotiti varful aparatului in sens invers acelor de ceasornic. Pentru conectarea unui alt capat, rotitil in sensul acelor ce ceasornic.
Durata tratamentului
Este indicat sa utilizati dispozitivul odata sau de doua ori pe zi. Durata stimularii unui punct sau a unei zone ar trebui sa fie de 3-5 minute.
Alegerea potrivita a timpului de tratament si intensitate ar trebui selectate in functie de pregatirea si experienta utilizatorului.
Contraindicatii
A se feri de umezeala si expunerea prelungita la razele solare!
A nu se lasa la indemana copiilor!
Nu utilizati dispozitivul altfel decat este recomandat!
Curatati dispozitivul cu o carpa moale uscata.
Pentru a evita transmiterea bolilor de piele stergeti proba metalica cu o carpa moale inmuiata in alcool medicinal dupa fiecare utilizare.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Aparat electroacupunctura ACU-DOCTOR (cod E32)

Aparat electroacupunctura ACU-DOCTOR (cod E32)

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: