Conditii de livrare:

Firma Sino, foloseste serviciile de curierat oferite de catre Fan Courier, atat pentru livrari la nivel national, cat si pentru Bucuresti si Ilfov. Comenzile plasate de luni pana vineri, pana in ora 12, se expediaza in aceiasi zi. Comenzile plasate dupa ora 12, se expediaza in ziua urmatoare. Comenzile plasate in weekend si in perioada zilelor libere legale se expediaza in prima zi lucratoare. Daca volumul expeditiilor din weekend sau din zilele libere este foarte mare, comenzile vor fi expediate in mai multe zile in ordinea primirii lor. Din momentul expedierii, comenzile vor fi livrate intr-un termen mediu de 24-48 de ore. Acest termen poate fi depasit, in functie de volumul de expeditii al firmelor de curierat.

In cazul in care clientul opteaza pentru finalizarea comenzii, coletul este expediat la adresa specificata de catre client, dar acesta refuza sa ridice coletul din diferite motive, sau accepta coletul, dar doreste sa il faca retur, transportul tur/retur va fi platit in totalitate de catre client conform legii.

Firma de curierat va incerca sa va livreze coletul in decurs de 3 zile, avand 3 incercari de livrare. Daca nu puteti primi coletul la prima incercare de livrare, reprogramati livrarea pentru o alta zi, de comun acord cu curierul.

Livrarea pe teritoriul Romaniei se realizeaza prin intermediul Fan Courier, iar costul de livrare este 25 lei. La comenzile cu valoare de minim 950 RON, va oferim transport gratuit.
Firma Sino isi rezerva dreptul de a nu livra o comanda, in urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • datele de livrare ale clientului (nume/adresa/numar de telefon) sunt incomplete;
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
  • clientul are, in istoricul comenzilor, livrari refuzate sau nepreluate.

Pentru orice informatie suplimentara sau dificultate intampinata, ne puteti contacta la:

  • 0742366953
  • office@sino.ro