Conditii de livrare:

  • La comezile cu valoare de peste 450 RON, va oferim, de asemenea, transport gratuit la livrarile prin Fan Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 450 RON se achita o taxa de transport de ~20 RON /colet (pret pentru colet cu greutate 1kg). Pentru localitatile in care nu exista  un sediu Fan Courier, se taxeaza suplimentar in functie de numarul de kilometri suplimentari parcursi. Timpul pentru primirea coletului este de 1-2 zile (in functie de adresa la care trebuie sa ajunga).
  • Recomandam ca obiectele fragile sa fie livrate prin curierat rapid. NENG TCM este exonerata de orice daune, deteriorari care ar putea aparea in urma transportului. In acelasi timp garantam ambalarea si sigilarea corecta pentru a preintimpina eventualele stricaciuni. Plata se face ramburs la curier.
  • In Bucuresti comenzile pot fi ridicate direct de la sediu sau sunt livrate la adresa mentionata de catre client  prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit daca valoarea comenzii este mai mare de 200 RON. 

Dacă produsul nu este disponibil la depozitul nostru local, putem aranja pentru ca acesta să fie adus direct de la depozit din Romania sau direct de la producător. In ultimul caz va rugam sa discutati cu reprezentatii firmei pentru a stabili toate datele.  

Ce se întâmplă dacă nu sunt acasă să accept livrarea?

In Bucuresti puteţi contacta echipa noastră de Asistenţă Clienţi pentru a stabili o altă zi de livrare. Totusi va recomandam sa anuntati din timp in cazul in care nu aveti posibilitatea preluarii comenzii, pentru a preintampina viitoare retineri de livrare a comenzilor.

Coletele trimise cu Fan Courier sunt retinute la depozit timp de 15 zile si se incearca livrarea la adresa respectiva la fiecare 2-3 zile. Dacă aveţi orice întrebări cu privire la livrare vă rugăm să contactaţi echipa noastră de Asistenţă Clienţi -  0742.366.953/ 0771.561.866 / 0736.856.919