Piatra  pentru cerneala chinezeasca Maximize

Piatra pentru cerneala chinezeasca

B24L

Disponibilitate: Acest produs nu se afla pe stoc. Completeaza adresa de e-mail si vei fi informat cand este disponibil.


Anunță-mă când este disponibil

79,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Piatra  pentru cerneala chinezeasca

Produsul poate fi COMANDAT DE PE LINKUL : COMANDA

Piatra pentru cerneala pentru  caligrafie chineza,  se numește, de obicei, "piatra de cerneala" sau "piatra de slefuit cerneala". Aceasta este o suprafata neteda si dura, de obicei din piatra sau ceramica, pe care se freaca un baton de cerneala, pentru a obține cerneala lichida pentru scris cu penita sau pensula pentru caligrafie.

Iată cum poti folosi o piatra pentru cerneala in caligrafie:
  1. Alege o piatra de cerneala: Pietrele pentru cerneala pot veni in diferite dimensiuni si forme. Alege una care se potriveste nevoilor tale si care este fabricata dintr-un material de calitate pentru a asigura o suprafata neteda si uniformă.
  2. Alege un baton cerneala: Ai nevoie de un baton de cerneala pentru a i ncepe. Un baton de cerneala este un obiect de lemn sau plastic cu cerneala uscata.  Acesta trebuie frecat pe piatra de cerneala pentru a se amesteca cu putina apa si a se obtine cerneala lichida.
  3. Frecare pe piatra de cerneala: Freca batonul de cerneala in miscari circulare sau linii pe suprafata pietrei de cerneala. Adauga putina apa pe masura ce este necesar pentru a obtine o consistenta potrivita a cernelei.
  4. Testarea cernelei: Testeaza cerneala pe hartie pentru a te asigura ca are consistenta dorita si ca nu este prea lichida sau prea densa.
  5. Scrie sau deseneaza: Foloseste cerneala obtinuta pe piatra de cerneala pentru a scrie sau a crea desene in caligrafie. Poti utiliza o penita sau o pensula pentru a aplica cerneala pe hartie.
  6. Intretinere: Dupa utilizare, curata piatra de cerneala pentru a indeparta excesul de cerneala. Poti folosi apa si o perie moale pentru a o curata cu grija.

Piatra de cerneala este un instrument traditional in arta caligrafiei si poate adauga un aspect elegant scrisului tau. Asigura-te ca o intretii corespunzator pentru a mentine calitatea si eficacitatea sa.

Dimensiuni (L x l x H): ~ 16.5 x 11.5 x 2 cm.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Piatra  pentru cerneala chinezeasca

Piatra pentru cerneala chinezeasca

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: