Bol cantator tibetan cu mantre - mediu (cod F85-1) Maximize

Bol cantator tibetan - cu mantre (cod F85-1)

F85-1

Disponibilitate: Acest produs nu se afla pe stoc. Completeaza adresa de e-mail si vei fi informat cand este disponibil.


Anunță-mă când este disponibil

329,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Bol cantator tibetan - cu mantre  (cod F85-1)

Bolurile cantatoare tibetane sunt folosite de mii de ani pentru a purifica Chi-ul din casa, de a atrage energii pozitive sau in ritualuri de vindecare si purificare. Utilizand bolul zilnic, veti atrage doar energii aducatoare de sanatate, abundenta si fericire.
Bolurile tibetane au in general in compozitie 7 metale care sint in corespondenta cu 7 planete ale sistemului nostru solar: aur - Soare, argint - Luna, mercur - Mercur, cupru - Venus, fier - Marte, staniu - Jupiter, Plumb - Saturn. Bolurile tibetane produc deci sunete in armonie cu vibratiile sferelor ceresti si transmit aceste vibratii celor care le asculta.
Bolurile cantatoare sunt folosite impreuna cu betisoarele parfumate si clopoteii tibetani, pentru a purifica Chi-ul si a atrage energiile aducatoare de abundenta, sanatate si implinire. Armoniile speciale create de bolul cantator curata intregul spatiu atins de sunete si il purifica pana la starea de perfecta armonie intre Yin si Yang. Bolurile cantatoare pot fi folosite cu regularitate pentru a echilibra energiile oricarei case si pentru a trezi centrii energetici din corp.
Utilizare: Tineti bolul in palma sau pe o pernuta, apoi il loviti usor de trei ori cu manerul de lemn pentru a incepe sa vibreze; sunetul trebuie amplificat rotind manerul pe marginea bolului.
Acest dispozitiv poate fi utilizat si in masajul sonor, terapie care isi are radacinile in India de acum 5000 de ani. Potrivit metafizicii orientale, omul a fost creat prin sunet si, prin urmare, el insusi este un sunet. Daca traieste in armonie cu sine si cu mediul inconjurator, el va fi capabil sa duca o existenta mai libera si mai creativa.
Beneficii:
Purifică locuinţa şi diminuează efectele negative;
Eliberează energiile creatoare.
Specificatii:
Dimensiuni:17.5 cm x 9 cm
Greutate: 1300 grame
Material: Bronz.
Caracteristici speciale:
Produse Feng Shui
 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Bol cantator tibetan - cu mantre (cod F85-1)

Bol cantator tibetan - cu mantre (cod F85-1)

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: