Sauna pentru picioare (cod R78) Maximize

Sauna pentru picioare (cod R78)

R78

Disponibilitate: Acest produs nu se afla pe stoc. Completeaza adresa de e-mail si vei fi informat cand este disponibil.


Anunță-mă când este disponibil

1 176,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Sauna pentru picioare (cod R78)

Sauna pentru picioare cuprinde un butoi din lemn de cedru, un dispozitiv ce produce vapori de ioni negativi si o placa de lemn pentru picioare cu role.

Lemnul de cedru are proprietati antibacteriene si anti-corozive, ajuta la a avea un somn mai linistit, inducand o stare de somnolenta. Ionii negativi au efecte antibacteriene care previn o eventuala contaminare, in cazul in care acelasi dispozitiv este folosit de mai multe persoane.

Ierburile ajuta la tratarea afectiunilor la nivelul rinichilor, elimina toxinele, curata ficatul, disperseaza flegma, mentine un echilibru sangvin si trateaza inflamatiile la nivelul articulatiilor, descongestioneaza vasele de sange si meridianele, imbunatateste circulatia sangelui. Rolele situate pe placa pentru picioare stimuleaza punctele reflexogene, intensifica detoxifierea organelor interne.

Ierburile sunt absorbite direct de catre piele. Pielea absoarbe mai bine in conditii de umiditate ridicata. Aburul ajuta ierburile la penetrare, pentru a se extinde si distribui prin sange catre toate zonele corpului. Concentratia ierburilor medicinale este utilizata si absorbita mai eficient. Prin aceasta metoda se ajunge mai rapid la organelle tinta, decat prin metoda ingerarii pe cale orala a medicamentelor, producand mai putine efecte secundare, afectand ficatul mai putin, precum si stomacul sau rinichii.

Utilizare:

Dupa ce ati conectat aparatul la curent si tuburile de cauciuc la butoiul din lemn de cedru:

- Puneti apa pana la nivelul indicat de semn in dispozitivul ce va produce vapori de ioni negativi;

- Puneti un pliculet de ierburi, sau bucatele de ghimbir sau alte plante in recipientul de culoare alba;

- Potriviti-va placa cu role pentru picioare deasupra recipientului de culoare alba;

- Porniti dispozitivul, reglati temperatura si setati timpul la aproximativ 40 de minute (mai mult sau mai putin, in functie de preferinta).

- Asezati-va si introduceti picioarele in butoi si terapia prin sauna si masaj incepe. In timpul terapiei puteti misca talpile inainte si inapoi pe placa cu role.

- Opriti dispozitivul dupa ce timpul a expirat.

Daca folositi sauna in scopuri personale, este recomandat ca butoiul si celelalte dispozitive sa fie curatate dupa cateva utilizari. Daca este folosita de catre cabinete, de diferiti pacienti, este recomandat a se curata dupa fiecare utilizare.

Dimensiuni: inaltime - 60 cm (+/- 4 cm.)

                    diametru (sus) - 42 cm.

                    diametru (jos) - 35,5 cm.

                    grosime lemn butoi - 1,5 cm.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Sauna pentru picioare (cod R78)

Sauna pentru picioare (cod R78)

Scrieți-vă părerea