Perna de masaj cu infrarosu (cod E36) Maximize

Perna de masaj cu infrarosu (cod E36)

E36

Disponibilitate: Produsul este in stoc

206,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Perna de masaj cu infrarosu (cod E36)

Descriere

Perna de masaj tip Shiatsu cu incalzire infrarosu - are un design ce permite o multifunctionalitate diversa fiind extrem de utila pentru masajul cervical sau lombar, din cauza pozitiei incorecte la birou.

Producator: China

Specificatii

Dimensiuni aparat (L x l x h): 38 x 38 x 15 cm
Putere: 24 W
Greutate: 1.35 kg
Material : Textil.

Accesorii: incarcator 220V

Caracteristici speciale

Acest tip de masaj este benefic pentru tensiunile musculare iar incalzirea cu infrarosu destinde si incalzeste locul unde este pozitionata perna, facand masajele scurte suficient de eficace pentru muschi cu cele 2 capete dotate cu cate 2 bile mici ce se rotesc in ambele sensuri cu ajutorul butonului ON/OFF de selectie inserat intr-un colt al pernei.

Este usoara si compacta putand fi folosita de fapt oriunde va aflati: la birou, acasa sau in masina.

Putere 24 W (incluzind si 5W pentru incalzire) Alimentarea de face la priza de 220 V venind cu un nou concept WIRELESS. Este dotata cu acumulator, astfel ca, dupa incarcare poate fi deconectata de la priza. Acest lucru ii permite manevrarea si pozitionarea mult mai usoara. Materialul textil plastifiat este comfortabil, fin si durabil si permite curatarea cu o carpa umeda.

Instructiuni de utilizare

Inainte de utilizare conectati perna la priza. Daca beculetul de pe incarcator este de culoare rosie lasati-o la incarcat timp de 3 ore (pana cand becuetul devine verde), dupa care deconectati-o.

Perna este destinata pentru a fi folosit in sedinte de 15 minute, cu o pauza de minim 30 minute pana la urmatoarea utilizare.Cu ajutorul butonului puteti selecta prin apasari concomitente, sensul de rotire si daca doriti cu infrarosu sau nu.

Contraindicatii

Nu folositi perna de masaj mai mult 15 minute odata – lasati-I o pauza de 30 de minute intre folosiri pentru o viata cat mai lunga a acumulatorului.

Nu faceti masaj mai mult de 20 minute pe zi, in cazul in care vi se pare prea puternic masajul, folositi un prosop intre corp si perna pentru atenuarea intensitatii.

Dupa incarcare, decuplati incarcatorul.

Nu lasati perna in lumina soarelui sau langa o sursa de caldura.

Aparatele sunt desigilate si testate inainte de a fi expediate catre dumneavoastra!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Perna de masaj cu infrarosu (cod E36)

Perna de masaj cu infrarosu (cod E36)

Scrieți-vă părerea