Pagoda tibetana din rasina (cod F28-1) Maximize

Pagoda tibetana din rasina (cod F28-1)

F28-1

Disponibilitate: Produsul este in stoc

28,32 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Pagoda tibetana din rasina (cod F28-1 )

Descriere

Pagoda Celor 5 Elemente este un simbol si un remediu feng shui excelent cu un efect mai bun chiar decat cel al clopoteilor de vant, monedelor norocoase si a wu lou-ului .

Producator: China.

 
Specificatii
 

Fiecare sectiune a pagodei reprezita cate un element. Patratul din partea de jos reprezinta elementul de pamant, urmat de elementul de metal, care este urmat de elementul de apa si care la randul sau este urmat de elementul de lemn iar in varf este elementul de foc. 

Tip: Feng Shui.
 
Dimensiuni (H x l): 15 x 4 cm.
 
Material: Rasina.
 
Caracteristici speciale

Aceasta pagoda din rasina cu cinci elemente este facuta pentru a micsora efectele daunatoare ale Stelelor zburatoare #2 si #5. Este un considerata un remediu mult mai puternic si mai eficient impotriva chi-ului negativ adus de stele zburatoare care apartin elementului de pamant.

Steaua #5 este responsabila de accidente si pierderi financiare iar steaua #2 careia i se mai spune si steaua neagra a bolilor aduce boala si probleme de sanatate. Specialistii feng shui spun ca pe langa faptul ca respinge efectul rau al stelelor zburatoare #2 si #5, pagoda din rasina cu 5 elemente aduce norocul stelelor zburatoare #1, #3 si #6.
 
 
 
 
 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pagoda tibetana din rasina (cod F28-1)

Pagoda tibetana din rasina (cod F28-1)

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: