Oglinda Ba Gua convexa (cod F26) Maximize

Oglinda Ba Gua convexa (cod F26)

F26

Disponibilitate: Acest produs nu se afla in stoc – pentru comenzi va rugam sa ne contactati la tel: 0742 366953 / 0736 856919 sau e-mail office@sino.ro


Anunță-mă când este disponibil

35,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Oglinda Ba Gua convexa (cod F26)

Aceasta Oglinda Ba Gua are forma convexa si are rolul de a respinge si devia toate energiile daunatoare din apropiere sau de la distanta.

Este un remediu feng shui traditional, folosit impotriva diverselor forme de energie negativa, care apar sub forma unor sageti otravite indreptate inspre casa, firma sau cladirea in care locuiti.

Aceste sageti otravite pot fi stalpi, copaci, colturi de cladiri, o strada indreptata spre casa; sunt extrem de nocive daca sunt indreptate inspre usa principala sau orice alt punct de intrare al energiei chi in locuinta.

O oglinda Ba Gua de calitate este in forma octogonala,  cu rame din lemn, are opt trigrame gravate pe exterior, cu o oglinda circulara in mijloc. Oglinda Ba Gua este usor de utilizat in Feng Shui si reprezinta chiar o metoda simpla de a va proteja impotriva energiilor negative.

Fiti foarte atenti la pozitionarea oglinzii  Ba Gua. Aceasta trebuie sa fie in exteriorul casei, altfel, ar avea efecte negative. Asezarea lor trebuie efectuata in functie de punctele de intrare ale energiilor chi negative, cum ar fi partile exterioare ale usilor si ferestrelor. 

Oglinda Ba Gua poate alunga spiritele rele si ghinionul atunci cand sunt puse deasupra usii principale. In acest sens, pozitionarea trebuie facuta fata in fata cu unghiuri ascutite indreptate catre casa, colturi de cladiri sau margini de acoperis.

Acelasi principiu Feng Shui functioneaza si in cazul cand casa dumneavoastra se afla la o intersectie in forma de T, iar traficul este orientat preponderent catre casa.

Dimensiuni: 8,5 x 8,5 cm.

Material: rama - lemn; oglinda - metal.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Oglinda Ba Gua convexa (cod F26)

Oglinda Ba Gua convexa (cod F26)

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: