Electroacupunctor E-Acu-Pen (cod E3) Maximize

Electroacupunctor E-Acu-Pen (cod E03)

E03

Disponibilitate: Acest produs nu se afla in stoc – pentru comenzi va rugam sa ne contactati la tel: 0742 366953 / 0736 856919 sau e-mail office@sino.ro


Anunță-mă când este disponibil

275,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Electroacupunctor E-Acu-Pen (cod E03)

Descriere

E-Acu-Pen este un dispozitiv nou pentru acupunctura prin stimulare electrica, dezvoltat in scopul tratarii acasa sau in orice alt loc, in mod sigur si usor, fara a fi nevoie ca pielea sa fie intepata.

Detecteaza majoritatea acu-punctelor prin metode de masurare speciale la nivelul pielii si tesutului. Zonele corecte pentru stimulare sunt semnalate cu ajutorul unui semnal acustic.

Producator: China

Specificatii

Tip: aparat electro - acupunctura

Dimensiuni: 17 cm lungime

Greutate: 160 gr

Culoare: alb - albastru

Material: plastic/metal

Voltaj: 6.0V

Alimentare: 2 baterii CR2025.

Aprobare CE.

Caracteristici speciale

Combinand teoriile antice ale medicine traditionale chineze cu tehnologia electronic sofisticata, E-Acu-Pen utilizeaza stimularea de joasa frecventa, fara a resimti dureri si fara a suferi intepaturi la nivelul pielii. Bazat pe principiile acupuncturii dar fara a folosi ace, acest dispozitiv este aplicat, fie direct pe zonele de disconfort, fie pe acu-punctele corespondente zonelor de durere sau disconfort, fiind, de asemenea, ideal in scopul relaxarii sau eliberarii de stres, inainte de culcare.

E-Acu-Pen este usor si sigur de folosit, deoarece, va atentioneaza cand se localizeaza precis acu-punctul. Dumneavoastra aveti controlul asupra intensitatii si duratei tratamentului.

Dispozitivul vine alaturi de doua brosuri detaliate cu instructiunile privind localizarea fiecarui acu-punct pe corp, in limba franceza si germana.

Instructiuni de utilizare

1. Introduceti bateriile in aparat tinand cont de polaritatea inscrisa pe acesta.

2. Porniti aparatul cu ajutorul butonului ON OFF de pe laterala.

3. Pentru detectie tineti degetul aratator pe suprafata argintie de la baza aparatului si plimbati varful aparatului pe suprafata pielii pana ce semnalul acustic devine mai strident. In cazul in care aparatul nu face detectie, umeziti usor pielea.

4. Pentru stimularea punctului de acupunctura tineti apsat incontinuu pe butonul de pe partea superiara a aparatului ( cel de langa led-ul rosu). Comutati butonul INTENSITY pentru modificarea intensitatii stimularii, in functie de suportabilitate. Durata stimularii poate fi setata manual de la 15 secunde la 30 secunde.

Indicator baterie consumata.

Bateriile sunt incluse.
 
ATENTIE!
Acest dispozitiv nu inlocuieste tratamentul prescris de medic si nu trateaza orice afectiune; este un dispozitiv ajutator si nu de precizie. Consultati cu atentie manualul de instructiuni inainte de utilizare pentru a evita eventuale confuzii.
 
Contraindicatii
 
Nu expuneti aparatul la temperaturi extreme sau umezeala.
In cazul in care nu utilizati aparatul pentru o perioada mai lunga de timp nu lasati bateriile in interior.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Electroacupunctor E-Acu-Pen (cod E03)

Electroacupunctor E-Acu-Pen (cod E03)

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: