Set boluri cantatoare  tibetane cu mantre  (cod F85) Maximize

Set boluri cantatoare tibetane - cu mantre (cod F85)

F85

Disponibilitate: Acest produs nu se afla pe stoc. Completeaza adresa de e-mail si vei fi informat cand este disponibil.


Anunță-mă când este disponibil

1 127,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

 Set boluri cantatoare tibetane - cu mantre  (cod F85)

 
Bolurile cantatoare tibetane sunt folosite de mii de ani pentru a purifica Chi-ul din casa, de a atrage energii pozitive sau in ritualuri de vindecare si purificare. Utilizand bolul zilnic, veti atrage doar energii aducatoare de sanatate, abundenta si fericire.
Bolurile tibetane au in general in compozitie 7 metale care sint in corespondenta cu 7 planete ale sistemului nostru solar: aur - Soare, argint - Luna, mercur - Mercur, cupru - Venus, fier - Marte, staniu - Jupiter, Plumb - Saturn. O analiza facuta asupra unor boluri tibetane stravechi arata ca au fost produse dintr-un aliaj de 12 metale: argint, nichel, cupru, zinc, antimoniu, staniu, plumb, cobalt, bismut, arseniu, cadmiu si fier. Legendele mai spun ca unele boluri cintatoare aveau in compozitie chiar si metale din meteoriti. Bolurile tibetane produc deci sunete in armonie cu vibratiile sferelor ceresti si transmit aceste vibratii celor care le asculta.

Utilizare: Tineti bolul in palma sau pe o pernuta, apoi il loviti usor de trei ori cu manerul de lemn pentru a incepe sa vibreze; sunetul trebuie amplificat rotind manerul pe marginea bolului.
Acest dispozitiv poate fi utilizat si in masajul sonor, terapie care isi are radacinile in India de acum 5000 de ani. Potrivit metafizicii orientale, omul a fost creat prin sunet si, prin urmare, el insusi este un sunet. Daca traieste in armonie cu sine si cu mediul inconjurator, el va fi capabil sa duca o existenta mai libera si mai creativa.
Dimensiuni:
Setul contine 5 boluri cu diametru cuprins intre 9 cm si 18 cm
Material: Bronz.
Caracteristici speciale:
Produse Feng Shui
Beneficii:
Purifică locuinţa şi diminuează efectele negative;
Eliberează energiile creatoare
 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

 Set boluri cantatoare  tibetane - cu mantre  (cod F85)

Set boluri cantatoare tibetane - cu mantre (cod F85)

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: